info@kommunikologicenter.se - 08-4629033

Coachning

Behöver du coachning eller ett grymt mentorskap? Är din organisation i behov av assistans för att förbättra er kommunikation, uppnå era mål eller utveckla ert ledarskap? Behöver du inspiration och kraft att ta dina nästa steg?

Våra coacher

Pia

driver företagen IntentionSweden och Skandinaviska Förändringsledarna. Med en mångårig bakgrund som chef och ledare i flera olika branscher, erfarenhet som intern konsult inom organisation- och teamutveckling, lång erfarenhet som mentor till ledare från Executive management till linjechefer, utbildad i faciliterande ledarskap av UK baserade Questions of Difference och är Certifierad Kommunikolog. Verksam som föreläsare, mentor och moderator.

pia.stahl@intentionsweden.se, 070-222 72 71

Suss

grundare av Congruence AB, Certifierad Kommunikolog och hälsopedagog. Verksam som utbildare i Kommunikologi, föreläsare och coach. Tidigare erfarenheter av att arbeta i över 20 år i olika lednings-funktioner i inom tränings- och hälsobranschen. Bland annat delaktig i att utveckla nordens största träningskedja. Hela tiden med en tydlig drivkraft att bidra till att hjälpa fler att må bättre.

suss@congruence.se, 073-655 15 58