info@kommunikologicenter.se - 08-4629033

Våra kurser

Effektiva möten

Har du varit på möten som du upplevt varit bortkastad tid? På centret har vi stor erfarenhet av att leda och delta på möten. Vi vet att det är enklare än många tror att skapa möten som både är effektiva och uppfyller sitt syfte. Kunskap om just detta och mer får du på kursen om effektiva möten.

Ge och ta feedback

Att ”mata tillbaka” nyttig och viktig information till sig själv eller till någon annan, att göra det sorterat och med ett tydligt syfte att det ska bidra till utveckling är utgångspunkten i vår feedback-kurs.
Allt för många har dåliga upplevelser och erfarenheter av att ge och ta emot feedback, det vill vi ändra på.

Stresshantering

Dagligen möter vi personer som mår sämre än de önskar och behöver. För många av dem handlar det om stress som påverkar negativt. Med vår stresshanteringskurs hjälper vi fler att må bättre och vi bidrar till att det kan ske värdefulla förändringar på kort tid.

Må bättre dag

Medarbetare som mår bra presterar bättre. Medarbetare som presterar bättre bidrar till att företag blir mer framgångsrika. Det är den enkla matematiken som vår Må bättre dag tar utgångspunkt i.
En dag med syfte att öka er medvetenhet om hur bra ni mår på ert företag idag, samt ge er några verktyg som kan bidra till att ni kan må och fungera ännu bättre.