info@kommunikologicenter.se - 08-4629033

Stresshantering

Dagligen möter vi personer som mår sämre än de önskar och behöver. För många av dem handlar det om stress som påverkar negativt. Med vår stresshanteringskurs hjälper vi fler att må bättre och vi bidrar till att det kan ske värdefulla förändringar på kort tid.

IMG_6090

Kursen bidrar till att:

  • du blir mer medveten om vad som stressar dig och påverkar dig negativt, samt lär dig att uppmärksamma dina egna ja- och nejsignaler i rätt tid
  • öka din förståelse för och kunskap om hur du själv kan påverka och hantera din stress i stunden
  • hjälpa dig att göra rätt prioriteringar, val och aktiviteter för att åstadkomma en långsiktig positiv förändring

Steg 1 (2 dagar)

Här lägger vi grunderna för hur du kan bli mer medveten om vad som stressar dig, ökar din förståelse för och kunskap om hur du själv kan påverka och hantera din stress. Vi tar utgångspunkt i hur allt hänger samman för oss människor och hjälper dig att tydliggöra hur du önskar ha det och vad du kan göra för att åstadkomma det.

 

Steg 2 (1 dag)

En fördjupning av det vi gått igenom under steg 1, samt vidare träning för att åstadkomma balans och för att skapa ny kraft hos dig. Uppföljning och träning för att säkerställa att den förändring du har påbörjat är bestående och att du har verktyg att fortsätta din process för att må bra.

Kursen innehåller varierade aktiviteter som föreläsning, reflektion, grupparbeten och praktisk träning.

Datum: 13-14 oktober + 3 november

Plats: Kommunikologcenter Sjöstaden, Hammarby Fabriksväg 25, Hammarby Sjöstad

Pris: 7 000 kr

Utbildare: Pia Ståhl och Suss Björklund